Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Komentáře

VIDEO: „Poď ku mne, bejbe,“ zpívá ve videoklipu k nové písni Richard Ricco Šarközi

20. září 2024
Čtení na 3 minuty
Richard Ricco Šarközi s Kristínou Mečkovou ve videoklipu „Poď ku mne, bejbe" (FOTO: se svolením Richarda Ricco Šarköziho)
Richard Ricco Šarközi s Kristínou Mečkovou ve videoklipu „Poď ku mne, bejbe" (FOTO: se svolením Richarda Ricco Šarköziho)
Vynikající zpěvák Richard Šarközi, známý pod uměleckým jménem Ricco, vydává v neděli svůj nový videoklip s názvem “Poď ku mne, bejbe”. Zpravodajskému serveru Romea.cz potvrdil, že klip zveřejní na svém YouTube kanále v osmnáct hodin a velmi se těší na reakce. My vám již dnes po dohodě s Riccem, finalistou Československého X Factoru a o rok později vítězem maďarského, přinášíme část videoklipu jako ochutnávku.

“Jde o moji první sólovou píseň po pěti letech. Hodně jsem vystupoval a poslední roky mi vycházely duety,” řekl pro zpravodajský server Romea.cz Šarközi. “Jsem moc rád, že mi hudbu k písni složil skvělý kolega a kamarád Richard Adam (Vajdis) a melodickou linku a text výborný Ladix Della Billý a doufám, že se fanouškům bude líbit stejně jako nám,” dodal zpěvák.

UKÁZKA Z VIDEOKLIPU

“Klip jsme natáčeli u mého kamaráda Romana v Borskom Mikuláši, což je blízko Bratislavy. Byla tam skvělá atmosféra, super lidi, kteří přesně věděli, co mají dělat. O catering se starala má skvělá kamarádka Via a to tak, aby se všichni cítili co nejlépe,” řekl Ricco, který připomněl, že přes sociální sítě hledal dívky, ženy, které láká vystupování v klipu.

“Potěšilo mě, že se samy hlásily a jedna dívka přicestovala dokonce až z Prahy. I touto cestou bych jim rád poděkoval,” řekl o zákulisí natáčení videoklipu Richard Šarközi.

Ten chtěl nejdřív točit v Praze, ale nakonec se rozhodl právě pro Borský Mikuláš i kvůli lepšímu zázemí. “Příběh je o vztahu ženy a muže, o žárlivosti, která k lásce neodmyslitelně v rozumné míře patří. Podle mě, kdo tak trochu nežárlí, nemiluje,” prozradil zpěvák. 

Ricco vystudoval operní zpěv, což rozpoznáte na technice jeho zpěvu, výškách, intonaci. Velmi oblíbený je i v Čechách. Vajdise a jeho skladby znáte, patří k těm známým a uznávaným. Klip natočil a sestříhal Daniel Adam.  

“Píseň Poď ku mne, bejbe bude titulní skladbou na mém připravovaném albu. S oběma kolegy jsem spolupracoval sice popré, ale určitě ne naposledy, protože v tom, co dělají, jsou dobří a sedli jsme si, alespoň z mého pohledu hodně i lidsky,” popsal spolupráci Ricco.

“Jde o trochu jiný žánr, než na jaký jsou u mě fanoušci zvyklí. Více taneční a to mě teď baví. Právě v tomto duchu bych rád udělal i zbytek alba, který vydám v příštím roce. Teď se ale těším na neděli a ohlasy fanoušků a doufám za sebe i všechny účinkující, celý realizační tým, že jsme odvedli dobrou práci a že to fanoušci také tak budou cítit,” prozradil Ricco dál.  

Richard Ricco Šarközi během natáčení videoklipu „Poď ku mne, bejbe" (FOTO: se svolením Richarda Ricco Šarköziho)
Richard Ricco Šarközi během natáčení videoklipu „Poď ku mne, bejbe" (FOTO: se svolením Richarda Ricco Šarköziho)
Richard Ricco Šarközi během natáčení videoklipu „Poď ku mne, bejbe" (FOTO: se svolením Richarda Ricco Šarköziho)

Richard Ricco Šarközi během natáčení videoklipu „Poď ku mne, bejbe” (FOTO: se svolením Richarda Ricco Šarköziho)

Nebudu zastírat, že mám Ricca ráda, že se mi jeho zpěv, ale také vystupování, to, jak mluví, jak se angažuje v charitě, velmi líbí. Poprvé jsem jej zaznamenala před mnoha lety v kapele, v níž účinkoval s Barborou Botošovou. Mimochodem spolupracují spolu, i když v jiné formaci, opět. A vystupoval i na jejím posledním, úspěšném albu Roshambo. 

Pak jsem mu fandila ve zmiňované československé verzi X Factor, kde se představili společně s Claudií Farkašovou a probojovali se až do finálové dvojice.  Oba krásně zpívali, dobře vypadali a skvěle vystupovali – vedle fantastického zpěvu zaujalo i jejich sympatické, inteligentní a pokorné vystupování. Myslím, že i to jim o rok později, společně s nabytými zkušenostmi, zajistilo v maďarské verzi vítězství!

A pak si pamatuji mnoho jeho vystoupení na podporu potřebných ve slovenském Modrém z neba, které tak fantasticky moderuje Viľo Rozboril. 

A co dalšího Ricco nyní chystá? 

“Momentálně připravujeme další píseň a videoklip k ní a ten bychom už opravdu rádi natočili v Praze. Současně chystám vánoční turné po slovenských městech s krásnými a talentovanými ženami, zpěvačkami, Lady Colors a Kristinou Mečkovou. Samozřejmě na něm ještě děláme a může dojít k malým změnám, ale rádi bychom to turné uskutečnili v době od 17. listopadu do 22. prosince,” upřesnil RIcco Šarközi. 

A vy si můžete nyní poslechnout ukázku právě na Romee.cz a v neděli v 18.00 hodin celý klip na Youtube kanále zmiňovaného umělce. 

CELÝ VIDEOKLIP

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajství o Romech
Teď populární icon