Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Přijďte slavit Mezinárodní den Romů na koncert Bobby Blaze. Český Snoop Dogg představí své největší hity i nové písně

07. dubna 2023
Čtení na 1 minutu
Bobby Blaze (FOTO: https://www.bbarak.cz/)
Bobby Blaze (FOTO: https://www.bbarak.cz/)
Dnes večer se v pražském Rock Café uskuteční koncert věnovaný mladé generaci a fanouškům rapu a hip hopu. Vystoupí Bobby Blaze, Karlos West a Hipeman Rey. Koncert je součástí oslav Mezinárodního dne Romů, který se slaví 8. dubna a v Praze je pořádá spolek ARA ART.

Bobby Blaze je jedním z nejtalentovanějších hip-hopových umělců v České republice. Jeho tvorba kombinuje prvky old schoolu s moderními vlivy a získala si fanoušky po celém světě. Na koncertě v pražském Rock Café představí největší hity ze svého repertoáru a zahrne i několik nových písní.

Karlos West a Hipeman Rey jsou další talentovaní umělci, kteří se v poslední době prosadili na hip-hopové scéně. Jejich vystoupení bude výbornou příležitostí pro fanoušky rapu a hip hopu, aby objevili nové umělce a vychutnali si skvělou hudbu.

Koncert začíná ve 20:00 hodin a vstupenky jsou k dispozici prostřednictvím sítě Goout. Nezisková organizace ARA Art srdečně zve všechny příznivce romské kultury a fanoušky hip hopu na tuto jedinečnou akci.

Oslavy Mezinárodního dne Romů pokračují i zítra, kdy se v divadle Archa uskuteční slavnostní galavečer. Těšit se můžete na talentovanou zpěvačku Zeu, Edit Band sester Bendigových, Tommy Bela & Ricco Šarkozi a další hosty z Česka i ze zahraničí. Všechny umělce opět doprovodí Live Band Milana Kroky.

Mezinárodní den Romů byl ustanoven na 4. kongresu Mezinárodní romské unie v Serocku nedaleko Varšavy v roce 1990. Datum 8. dubna odkazuje na první Světový kongres Romů, který se konal v roce 1971 v Londýně. Na tomto kongresu byla přijata romská vlajka a hymna a dohodnuto označení Romové místo cikánů.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajství o Romech
Teď populární icon