Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Internetovou burzu práce využívá čím dál více lidí

31. ledna 2012
Čtení na 1 minutu

Již 440 registrovaných osob a na sedmdesát firem využívá pravidelně služeb Internetové burzy práce nejen pro romské uživatele. Týdně pak stránky zhlédne na pět set až šest set osob.

Stránky www.burzaprace.romea.cz denně shromažďují informace o volných pracovních místech v ČR a zahraničí. Uživatelé zde dále naleznou nabídku rekvalifikací a stáží, dozví se rovněž, jak má vypadat životopis či jak si počínat při hledání zaměstnání, pohovorech, atd.

Navštivte stránky burzy práce a buďte pravidelným uživatelem. Registrace přináší hned dvě výhody! Denně registrovaným přichází do emailové schránky informace o pracovních novinkách na stránkách burzy práce, nemusí je tedy pracně vyhledávat. Sekce nazvaná Vložte si svůj životopis je zase hojně využívaná firmami a organizacemi, které si prostřednictvím přítomných životopisů vybírají své budoucí zaměstnance.

Periodické upoutávky na exkluzivní nabídky se objevují také na adresách www.romea.cz a www.equal.romea.cz. Projekt, jenž je od června 2006 aktivitou občanského sdružení Romea, je financován v rámci aktivity společenství Equal – Podpora Romů v Praze.

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajství o Romech
Teď populární icon