Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

Zpravodajský server Romea.cz. Vše o Romech na jednom místě

VIDEO: Kapela Romstar Vyškov se dostala s hitem Kde si včera bol do finále soutěže Česko Slovensko má talent

07. prosince 2021
Čtení na 1 minutu
Romstar Vyškov v soutěži Česko Slovensko má talent (FOTO: Repro Prima TV)

Kapelu Romstar Vyškov poslali diváci do finále soutěže Česko Slovensko má talent, které odvysílá živě v sobotu 11. prosince od 20:35 hod slovenská televize Joj. Čeští diváci budou moci finále sledovat v přímém přenosu na webu televize Prima a v neděli 12. prosince ve 20:15 hod. ze záznamu na Primě.

Během sobotního přenosu budou diváci hlasovat o vítězi, který získá částku 40 tisíc eur. Rozhodne se mezi osmi finalisty: výhru může získat tanečník Noro Grofčík, německo-francouzský akrobat Remi Martin, zpěvačka Dominika Titková, cirkusová dvojice Deadly Games z Las Vegas, houslistka Martina Výbohová, tanečníci Diamonds, zpěvačka Denisa Bombíková anebo právě kapela Romstar Vyškov.

 

Ta bodovala se svým hitem Kde si včera bol, který má na Youtube.com už přes 7,5 milionu zhlédnutí.

Kapela vznikla v roce 2017 a je složená ze členů rodiny – Karel Janeček starší, jeho synové Karel a Damian. Vystupují v Česku i na Slovensku na společenských akcích.

Finále soutěže těsně uniklo Bartoloměju Girgovi, který porotu zaujal nejen svým smutným příběhem, ale také vynikajícím zpěvem, který ho dostal až do semifinále soutěže.

VIDEO

Pomozte nám šířit pravdivé zpravodajství o Romech
Teď populární icon